NEKA SE ZNA

Hrvatski prvoligaš napravio transfer te otkrio koliko je zaradio prodajom

29.12.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Lokomotiva je u petak službeno napravila transfer Indrita Tucija u češkog prvoligaša Spartu Prag, a objavila je i koliko je zaradila

I dok gotovo svi klubovi, pa tako i onu u SuperSport HNL-u kriju kao 'zmija noge' koliko su zaradili na prodaji igrača, u Lokomotivi su odlučili biti što transparentniji. Osim što su na službenoj stranici objavili kako je transfer gotov otkrili su i da su za odštetu dobili milijun eura te postotak od idućeg transfera.

'Želim zahvaliti svima u Lokomotivi, svim suigračima i trenerima sa kojima sam radio. Lokomotiva mi je puno toga dala, prije svega priliku da upoznam i zavolim Zagreb i Hrvatsku, gdje sam stekao puno prijatelja. Zahvalan sam na prilici da krenem u nove izazove, u Sparta Prag. Veselim se slijedećem periodu moje karijere. Nastavit ću pratiti Lokomotivu i vjerujem da će dečki nastaviti s dobrim rezultatima', izjavio je Tuci.

Indrit je u NK Lokomotivi nepunih 5 godina. Nedavno je uoči utakmice protiv HNK Rijeke (3. studenog 2023.) upisao jubilarnu 100. utakmicu, a do kraja polusezone se brojka njegovih nastupa u službenim utakmicama u dresu Lokomotive zaustavila na 105, uz 21 pogodak te 11 asistencija.