engleska kolonija

Hrvatska ima novog igrača u Premier ligi; Vatreni potpisao, a zaradit će i Hajduk

26.01.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Ivo Grbić i službeno više nije igrač španjolskog Atletico Madrida. Njegov novi klub je engleski premierligaš Sheffield United

Tjednima se pisalo kako Ivo Grbić - bivši igrač zagrebačke Lokomotive i junior Hajduka - nije zadovoljan u Atletico Madridu, a nakon pregovora i službeno je objavljeno kako je on novi igrač engleskog premierligaša Sheffield Uniteda.

Kako se doznaje Atletico je za usluge hrvatskog golmana platio odštetu od 2,5 milijuna eura, a zanimljivo je kako će i Grbićev marični klub Hajduk nešto zaraditi.

'Oduševljen sam prvim dojmovima u klubu. Dobio sam toplu dobrodošlicu i oduševljen sam što ću braniti u Premier ligi', rekao je Grbić nakon potpisa.

Sheffield United je trenutačno posljednja momčad na ljestvici sa svega deset bodova nakon 21 odigrane utakmice. Gol razlika im je 17:51 što znači da Grbića čeka jako puno posla.

Inače, ako sve prođe prema planu Grbić bi mogao debitirati već ovaj vikend na utakmicu FA kupa protiv Brightona, a nema sumnje kako mu motiva ne nedostaje jer se želi nametnuti i izborniku Zlatku Daliću kako bi izborio mjesto za Euro 2024.

Standings provided by Sofascore