RIBERYJEV POVRATAK

Hoće li u Zagrebu igrati i ovaj nogometni genijalac?

15.09.2015 u 19:30

Bionic
Reading

Uoči dvoboja s Olympiakosom, navijači Bayerna dobili su prekrasnu vijest. Naime, nakon dugotrajne borbe s ozljedom sumnjalo se hoće li se Ribery uopće vratiti na terene, a sada je direktor kluba najavio njegov povratak za prosinac ove godine

Francuski znalac s nogometnom loptom, Franck Ribery, veznjak minhenskog Bayerna, ipak neće morati u 'invalidsku mirovinu', a na terene bi se mogao vratiti već u prosincu, najavio je izvršni direktor Bayerna Karl Heinz Rummenigge.

'Ne sumnjam da će se Franck vratiti i biti spreman prije kraja ove godine. Važno je da ima pravu dijagnozu i liječenje, uskoro će se vratiti, iako ne znam tačno kada', izjavio je Rummenigge za njemačke medije objasnivši da se očekuje povratak nogometaša koji nije igrao još od ožujka i ozljede zgloba u dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Šahtara.

Bayern u Ligi pravaka igra u F skupini, zajedno s našim Dinamom, Olympiakosom i Arsenalom, a u zagrebu gostuje u šestom kolu odnosno 9. prosinca. Tko zna, možda će zagrebački ljubitelji nogometa moći uživo vidjeti i ovog genijalca!

Ovaj 32-godišnji Francuz je od 2007. godine za Bayern odigrao 299 utakmica i postigao 104 gola.