ovo je baš žalosno

Harry Kane doživio nevjerojatno poniženje koje im neće oprostiti

31.08.2023 u 13:19

Bionic
Reading

Harry Kane (30) je doslovno dijete Tottenhama, u klubu je ukupno proveo 19 godina, a u seniorskoj karijeri je za 'spurse' odigrao 435 utakmica i zabio 280 golova. Ovog je ljeta za 115 milijuna eura otišao u Bayern, a čelnici Tottenhama zbog toga su ga odlučili poniziti

Engleski mediji otkrili su tužnu priču u kojoj Harry Kane (30) ima glavnu ulogu. Praktički je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Tottenhamu, punih 19 godina je nosio dres 'spursa' za koje je u seniorskoj karijeri odigrao čak 435 utakmica i zabio 280 golova.

No, s Tottenhamom nije mogao do toliko željenih trofeja pa je odlučio karijeru nastaviti u minhenskom Bayernu. Ali, predsjednik Tottenhama, ozloglašeni David Levy koji već godinama masno zarađuje prodajom svojih zvijezda najvećim europskim klubovima, odlučio je osvetiti se Kaneu kad je ovaj najavio odlazak!

Levy je sjajan pregovarač i prodavač, tijekom proteklih petnaestak godina uprihodio je klubu stotine milijuna eura, sjetimo se samo da je Realu prodao našeg Luku Modrića (35 milijuna eura) i Garetha Balea (105 milijuna eura), ali sad se zbog samo sebi znanih razloga odlučio na najgori mogući način osvetiti Harryju Kaneu. I pokazao da je u stvari najobičnija ljudska nula.

  • +19
Harry Kane Tottenham/Bayern Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Engleski mediji tvrde da je Levy poludio kad mu je Kane javio da odlazi u Bayern. Na sve je načine pokušavao minirati njegov transfer, čak je na nekoliko sati uspio odgoditi polijetanje privatnog aviona kojim je Kane krenuo put Münchena!

Na kraju je sjajni napadač ipak potpisao za Bayern, a onda ga je na povratku u London dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, David Levy mu je zabranio ulazak u trening-centar pa se Kane nije mogao osobno oprostiti od suigrača, a nije mogao ni do svojih osobnih stvari.

  • +15
Harry Kane Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Nakon 19 godina provedenih u klubu postao je nepoželjan! Od suigrača se oprostio porukama, a stvari iz ormarića su mu poslali na kućnu adresu! 

Stvarno više nego ružan i žalostan 'oproštaj' kluba od igrača koji im je toliko dao. Ovakvo poniženje Harry Kane nije zaslužio i sigurno je da Levyju i suradnicima to neće oprostiti.