dobro poznato ime

Hajduk odradio bombastičan transfer; na Poljud stiže iskusni veznjak

27.12.2023 u 16:31

Bionic
Reading

Laszlo Kleinheisler (29) vraća se u SuperSport HNL te se uskoro očekuje njegov potpis za Hajduk! Iskusni mađarski veznjak četiri je sezone nosio dres Osijeka, početkom 2023. potpisao je za grčki Panathinaikos, a sad stiže na Poljud

Svim je ljubiteljima domaćeg nogometa Laszlo Kleinheisler (29) i više nego dobro poznato ime. Sjajni je veznjak i mađarski reprezentativac od 2019. do 2023. za Osijek odigrao 131 utakmicu, zabio je 21 gol uz još 15 asistencijama te je bio jedan od nositelja igre.

Početkom 2023. godine u transferu 'teškom' 500.000 eura napustio je Osijek te sreću odlučio potražiti u redovima grčkog velikana Panathinaikosa, ali se u Ateni nije naigrao. Upisao je tek 21 nastup, ali je na terenu proveo tek 551 minutu te je zabio dva gola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

NK Osijek - NK Hajduk 1:0 Kleinheisler 9' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Još je ranije Kleinheisler povezivan s mogućim povratkom u HNL, zainteresirani su bili Dinamo i Hajduk, a sad se čini kako je iskusni Mađar sve dogovorio s 'bilima'. Činjenica je da Kleinheisler više nije u planovima trenera Panathinaikosa, legendarnog Fatiha Terima, te je odlučio potražiti novu sredinu.

Hajduk je bio najkonkretniji te je njegov dolazak na Poljud, kako se sada čini, tek pitanje formalnosti. Prema najavama, Kleinheisler bi se momčadi Hajduka trebao pridružiti uoči polaska na zimske pripreme, a 'pokrit' će kritičnu poziciju na lijevom krilu te će predstavljati značajno pojačanje u borbi za toliko željenu titulu prvaka.

Standings provided by Sofascore