teške uvrede

Gerard Pique nije jedini iz Barce koji se zakačio s Lukom Modrićem; kamere ulovile zvijezdu Katalonaca u obračunu s Hrvatom i njegovim klubom

12.04.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Jordi Alba optužio je Real za krađu i suradnju sa sucima, ali na kraju se zadnji smijao Luka Modrić

U jednom od najvećih svjetskih derbija, španjolskom El Clasicu, u 30. kolu španjolske La Lige, Real Madrid je na domaćem terenu pobijedio Barcelonu s 2:1. Golove za Real su zabili Karim Benzema i Toni Kroos, dok je za Barcu jedan uspio zabiti Oscar Mingueza.

  • +30
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić bio je još jednom jedan od najboljih na terenu, a u glavnoj ulozi našao se i u branjenju časti svoje momčadi. Najprije je spustio Gerardu Piqueu koji se okomio na suca Gila Manzana zbog toga što je smatrao da su zakinuti za penal u 84. minuti i za sučevu nadoknadu koja je trajala četiri minute, a njima je trebala više.

'Čekaš suca da počneš plakati?', bocnuo je Modrić Piquea nakon utakmice, a ovaj je samo protisnuo:

'Pa čovječe, četiri minute…'

Modrić je na ovo odgovorio pitanjem: 'A koliko bi ih ti htio?' i potom se udaljio od zvijezde Barce.

Izgleda da Pique nije jedini koji je plakao zbog suđenje, ali ni jedini koji se okomio na Luku i Real. Cijelu utakmicu su se igrači Barce nešto žalili, a mediji su nakon susreta otkrili i jedan zanimljiv detalj, odnosno raspravu Modrića i Jordija Albe. Alba je došao do Modrića i pokazao mu na grb Reala koji je naš kapetan imao na dresu i podrugljivo mu rekao kako je to razlgo zašto su suci uz njih.

'Vidiš li taj grb na svom dresu? Zbog njega su suci na vašoj strani', rekao je Alba hrvatskom veznjaku koji je na kraju ipak zadnji smijao s tri boda u najvećem derbiju.