GOSPODO: LASZLO NAGY!

Füchse 'prodao' najbolju prvotravanjsku šalu

02.04.2013 u 07:01

Bionic
Reading

Većina medija i naroda se trudila malo uljepšati dan kakvom dobrom 'prvoaprilskom' šalom, a jedan od uspješnijih pokušaja upisali su iz uprave snažnog njemačkog rukometnog prvoligaša Füchsea iz Berlina

Füchse, za kojega nastupaju hrvatski igrači Dejan Špoljarić i Ivan Ninčević, službeno je putem svoje web stranice objavio kako je potpisao ugovor s ponajboljim Mađarom svih vremena Laszlom Nagyom. Legenda Barcelone koji se vratio u domovinu i nastupa za Veszprem i slikan je u novom društvu, pa su i vodeći njemački mediji prenijeli tu vijest. No, nakon vjerne kopije transfera ubrzo je iz kluba došao i 'aprilili' i navijači su ostali razočarani. Ipak, i Nijemci razumiju da je 1. travanj dan za šalu i da ih je njihov vrlo uspješni klub u posljednjem razdoblju nasamario.

No, vijest koja je prostrujala kroz Njemačku, nije došla i do njegovog nesuđenog suigrača Denisa Špoljarića. 'Ministar obrane' hrvatske reprezentacije, kako su ga nekada zvali, uživa u izolaciji.

'Dobili smo gadno 'po lampi' u zadnjoj utakmici, a sada su svi u reprezentacijama pa sam se totalno isključio. Dobio sam četiri dana slobodno i planiram ih dobro iskoristiti,' javio se Špoljarić iz Berlina i objasnio:

'Nisam čuo da su prodali šalu na tu temu, ali znam da je Laszlo u gradu već nekoliko dana. Jako je dobar prijatelj s Ikerom Romerom (iz Barcelone) i s obitelji je došao u posjet ovih dana. Vjerojatno je nekom iz kluba palo na pamet našaliti se i dogovorili su se,' kaže 'ministar' koji potvrđuje da u Berlinu uživa i da vjerojatno planira ostati još jednu godinu u Berlinu.

Zašto i ne bi. Odličan klub u kojem je cijenjen i zadovoljan, u sjajnom gradu. Još imaju i smisla za humor... Od Nijemaca teško možeš tražiti više.