TAKO RADI PORTO

Francuskog stopera kupili za pet, a prodaju za 40 milijuna!

02.08.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Sve je izvjesnije da će posljednja kupovina Manchester Cityja ove sezone biti Eliaquim Mangala, koji bi trebao pojačati redove Manchester City. Porto ga je prije tri sezone kupio za pet milijuna, a sada je njegova cijena navodno 40 milijuna eura

Kako pišu engleski mediji, pitanje je trenutka kada će se i službeno objaviti da je francuski branič Mangala i službeno potpisao za Manchester City. Cijena bi trebala biti 40 milijuna eura, čak osam puta više nego li ga je Porto platio kada ga je doveo iz belgijskog Standarda.

Mangala je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača portugalskog viceprvaka, a iako je bio član izabrane francuske vrste na Svjetskom prvenstvu, nije odigrao niti minute na tom natjecanju.

Ono što je također zanimljivo, iz Cityjeva su tabora nagovijestili da je ovo posljednje pojačanje koje će u klub pristići ovoga ljeta:

'Doveli smo dosad desnog beka i jednog igrača sredine terena. Treba nam samo još jedan stoper, a nakon toga je prijelazni rok gotov što se nas tiče' – rekao je Ferran Soriano, direktor Cityja. Do sad, redove su Cityja pojačali vratar Caballero, veznjak Fernando (također iz Porta), desni bek Sagna, te mlada nada Zuculini.

Ove godine tako neće biti 100 i više milijunskih transfera kod Građana, kako ne bi bili ponovo, ali ovoga puta još i teže, kažnjeni zbog nepoštivanje Financijskog fair playa.