POSEBNE EMOCIJE

[FOTO] Vujović i Vujović spriječili novu rukometnu senzaciju Vujovića, a poslije utakmice glavna tema je bio - Vujović

Bionic
Reading

Crna Gora je slomila Iran 34:31 pa tako izbornik azijske reprezentacije Veselin Vujović nije uspio iznenaditi svoje

Cijenjenom crnogorskom stručnjaku na klupi Irana presudili su upravo njegovi prezimenjaci. Miloš Vujović je zabio deset golova iz 11 pokušaja, a Branko Vujović devet iz 13 udaraca. Njih dvojica su bili nerješiva zagonetka za iransku obranu pa je Crna Gora stigla do prvog trijumfa na SP-u.

'Stvarno sam sretan što smo pobijedili. Očekivali smo tešku utakmicu, točno znamo da je njihov izbornik Vujović želio pobjedu. Pobijedili smo prvi put u povijesti Crne Gore, ali nećemo stati. Znamo koji su nam planovi, što želimo učiniti', rekao je prvi strijelac utakmice Miloš Vujović.

Izbornik pobjedničke reprezentacije Zoran Roganović pohvalio je svoje igrače, ali i kolegu Vujovića.

'Bio je to pravi izazov za nas, gospodin Vujović je još jednom pokazao koliko je dobar. Želio bih mu zahvaliti za sve što me naučio; najviše što znam naučio sam od njega. Moji igrači su gladni. Imamo još puno energije za igru i pobjedu u još mnogo utakmica na ovom turniru.'

  • +4
Crna Gora - Iran, SP u rukometu 2023. Izvor: EPA / Autor: Lukasz Gagulski

A što kaže toliko spominjani Veselin Vujović?

'Ponosan sam na svoje igrače. Pokušali smo uhvatiti Crnu Goru, ali to je bilo previše, Ovo je velika škola za nas. Vjerujte mi, ovo je za mene bila utakmica s puno emocija', kratak je bio izbornik Irana.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal