ZAMALO TEŠKA OZLJEDA

[FOTO] Bizaran zahtjev bivšeg tenisača, a sve zbog onoga što se dogodilo Novaku Đokoviću na Australian Openu: Pomaknite ga!

14.02.2021 u 11:59

Bionic
Reading

Bivši tenisač Mats Wilander zatražio je od organizatora Australian Opena pomicanje znaka 'Melbourne' koji je ispisan na terenu

Wilander trenutačno zarađuje za život kao stručni komentator Eurosporta, a u svojim istupima često je znao kritizirati igru i ponašanje Novaka Đokovića zbog čega nije omiljen u Srbiji. No ovoga puta se Šveđanin ponio drugačije, zabrinuo se za prvog tenisača svijeta te je od organizatora zatražio nešto što nitko nikada nije, da se znak 'Melbourne' iza osnovne linije pomakne još dalje.

Razlog? Đoković se u meču trećeg kola protiv Taylora Fritza poskliznuo dok je trčao po tome znaku i ozlijedio, a Wilander vjeruje da je to bilo upravo zbog skliskog natpisa koji je na terenu ispisan istim materijalom kao i osnovne linije.

'Pomaknite znak, ozbiljno! Mislim, taj znak Melbournea je poput normalne crte na teniskom terenu i klizav je, zbog čega linije uvijek obrišemo ako pada kiša. Znojite se, a Đoković se očito poskliznuo kroz taj dio, pomaknite ga', izjavio je Wilander i dodao:

  • +4
Novak Đoković na Australian Openu 2021. Izvor: Profimedia / Autor: Brandon MALONE / AFP / Profimedia

'Suludo je da Đoković to ne spominje. Ovo je stvarno loše, ovo bi moglo biti jako loše za njegovu karijeru. Taj oslikani znak Melbournea ne bi smio biti tako blizu osnovne linije.'

Inače, Đoković je prošao u četvrto kolo gdje ga je čekao Kanađanin Miloš Raonic.