oproštaj od europe

Filip Krovinović vrlo jednostavno objasnio u čemu je razlika između Hajduka i Villarreala, a dok je tako neće biti niti europskog iskoraka

26.08.2022 u 06:31

Bionic
Reading

Villarreal je i drugi put u play-offu Konferencijske lige bio bolji od Hajduka te je nakon 4:2 na domaćem terenu u uzvratu, na Poljudu, svladao splitsku momčad 2:0 (1:0). Domaćinima nije pomoglo niti 29.000 bučnih navijača

Trudio se Hajduk, imao je svojih prilika u prvom poluvremenu, posebice preko Marka Livaje, no Splićani nisu uspjeli nikako matirati iskusnog Pepea Reinu.

Za razliku od njih, gosti su svoje malobrojne prilike pretvarali u pogotke, a to potvrđuje koliko je i ovaj rezervni sastav Villarreala iskusniji od Bilih.

'Drago mi je da ste primijetili koliko smo se trudili. Dali smo sve od sebe, poginuli smo časno. Ali opet smo primili golove iz naših glupih grešaka. Moramo učiti na greškama, bolje bi bilo na tuđim, a danas na našim', rekao je nakon utakmice pred kamerama HRT-a Filip Krovinović.

'Protiv Villarreala smo uspjeli naći šanse i rupe, nažalost, nismo ih iskoristili. Međutim, moramo se okrenuti domaćin obvezama, nastavljamo na dva kolosijeka, u prvenstvu i kupu. Neće nam biti lako, jer već u nedjelju idemo na teško gostovanje kod Osijeka. Idemo se što prije oporaviti i odigrati dobru utakmicu protiv njih', zaključio je veznjak Bilih.

  • +35
Hajduk - Villarreal, play-off Konferencijske lige, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic