A TAKO LOŠ GLUMAC

Fantomski udarac koji vrijedi milijune

29.07.2010 u 16:01

Bionic
Reading

Kladionice su veliki problem, i to ne samo u nogometu. Potvrđuje to prizor s boksačkog meča između dva Australca koji je završio na neočekivan i sramotan način

Trebao je to biti boksački spektakl u Perthu, a na kraju je ispao prava farsa. U prvoj rundi Danny Green je zamahnuo i promašio suparnika Paula Briggsa, no ovaj je pao. Sudac je odbrojavao, ali 34-godišnji boksač nije mogao ustati.

Takvim raspletom nije bilo zadovoljno ni gledalište, ali ni Green koji je bio bijesan te je već u ringu prigovarao protivniku, a zatim se obratio zbunjenim ljudima koji su se našli u dvorani.

'Nitko ovdje nije ljut kao ja, nitko. Ovo je bio kriminal. U njegovo vam se ime ispričavam. Ljut sam i frustriran. Ne mogu opisati koliko mi je žao. Odužit ću vam se i u ime tog pasjeg skota', rekao je bijesni Green.

Zašto je Briggs tako postupio? Sve je postao jasnije kada su se oglasili iz jedne kladioničarske kuće koja je stavila koeficijent na 200 za nokaut Briggsa u prvoj rundi. Poručili su da nikada nisu imali toliko uplata za kraj borbe u prvoj rundi u zadnjih 20 godina. Očigledno je i Briggs nešto uplatio i zaradio stotine tisuća dolara, možda i milijune.

Prava sramota za Briggsa