dogovor 'bikova' i 'vukova'

Fantastične vijesti iz Torina; hrvatski reprezentativac potpisuje ugovor s 'bikovima', a Wolfsburg će sjajno zaraditi...

23.03.2022 u 19:26

Bionic
Reading

Josip Brekalo (23) je u ljetnom prijelaznom roku iz njemačkog Wolfsburga stigao na posudbu u Torino i sve oduševio svojim igrama. Zato su čelnici kluba u dogovoru s trenerom Ivanom Jurićem odlučili već sada otkupiti njegov ugovor od 'vukova'

Talijanski mediji tvrde kako je cijeli posao već praktički dogovoren - hrvatski reprezentativac Josip Brekalo (23) svojim je igrama zadovoljio sve u redovima Torina te su čelnici kluba odlučili otkupiti njegov ugovor od Wolfsburga.

Podsjetimo, Brekalo je bio nezadovoljan statusom u Wolfsburgu te je u ljeto 2021. napustio 'vukove' i stigao u Torino na posudbu. U novoj se momčadi odmah snašao i nametnuo, u ovom je trenutku najbolji strijelac 'bikova' u ovoj sezoni, zabio je šest golova uz još jednu asistenciju.

Sve je to bilo dovoljno da se u Torinu odluče krenuti u otkup Brekalovog ugovora, a talijanski mediji tvrde kako će Wolfsburg za njega od 'bikova' dobiti najmanje 10 milijuna eura odštete.

'Torino je odlučio kupiti Brekala od Wolfsburga nakon što je genijalni Hrvat na posudbi oduševio svojim potezima, vizijom te golovima po kojima je najbolji strijelac momčadi', navodi La Gazetta dello Sport i dodaje:

'Brekalov ostanak je vrlo važan potez Torina, on je kamen temeljac stvaranja nove momčadi.'

Josip Brekalo je u Wolfsburg stigao iz Dinama 2016. godine za deset milijuna eura te je za 'vukove' odigrao 122 utakmice u kojima je zabio 22 gola uz 17 asistencija.