Ivane, vrime je...

Fabrizio Romano objavio ponoćnu bombu; Ivan Perišić već ove zime stiže u Hajduk

19.01.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Je li stvarno moguće da dolazak Ivana Perišića (34) u Hajduk više nije samo puko nagađanje i nada navijača 'bilih'? Ako je za vjerovati bombastičnoj objavi koju je iza ponoći lansirao najpoznatiji nogometni insajder Fabrizio Romano, Perišićev dolazak na Poljud je tek pitanje dana

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) bi već u ovom zimskom prijelaznom roku trebao postati novi igrač Hajduka! Objavio je to najpoznatiji stručnjak za nogometne transfere Fabrizio Romano. 'Puknuo' je tu vijest iza ponoći i tako dodatno 'zakuhao' nade tisuća navijača Hajduka.

Romano tvrdi kako je dogovor između Hajduka i Tottenhama vrlo blizu te da bi Ivan Perišić u Hajduk stigao na posudbu do kraja sezone.

'Perišićev povratak u Hajduk blizu dogovora. Perišić se želi vratiti i ispisati povijest s klubom. Koliko je poznato Tottenham je spreman prihvatiti opciju posudbe do kraja sezone. Samo što nije...', objavio je Romano.

A s obzirom na to da Perišiću ugovor s Tottenhamom ističe na kraju sezone, na ljeto bi se mogao priključiti Hajduku kao slobodan igrač.

Problem? Pa to što se Perišić još oporavlja nakon teške ozljede i operacije ligamenata koljena koju je zaradio još krajem rujna prošle godine na treningu Tottenhama. Prve su procjene govorile kako će mu za oporavak trebati najmanje šest do sedam mjeseci i tada je započela utrka s vremenom. Jer Perišić želi zaigrati s Hrvatskom na Euru u Njemačkoj te čini sve kako bi se što prije i što uspješnije oporavio.

U Tottenhamu na njega više jednostavno ne računaju. Priznao je to prije nekoliko dana otvoreno i trener Ange Postecoglou koji je rekao kako misli da je Perišić već odigrao svoje u 'spursima' s obzirom na to da mu na kraju sezone istječe ugovor, a upitno je hoće li se stići oporaviti.

'Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam velik doprinos od njega ove sezone i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da, neće više igrati za nas', rekao je Tottenhamov trener Postecoglou.

A sada je vjerojatno i sam Ivan Perišić procijenio da će se brže i lakše vratiti ako prihvati ponudu Hajduka. Informacije koje dolaze iz izvora bliskih samom igraču govore kako njegov oporavak ide u pravom smjeru, čak uspješnije i brže nego što se očekivalo, ali o datumu povratka na teren je u ovom trenutku neozbiljno i puno prerano govoriti.

No, neke za sada vrlo oprezne najave ipak govore kako bi tijekom travnja Ivan Perišić mogao biti spreman za prve minute na terenu, koje bi - ako je za vjerovati informacijama koje je objavio Fabrizio Romano - odigrao u dresu Hajduka! I da, podsjetimo samo kako aktualna sezone u SuperSport HNL-u završava 25. svibnja pa vremena za povratak Ivana Perišića ima više nego dovoljno, a EURO u Njemačkoj starta 14. lipnja.

Standings provided by Sofascore