BOG I RUS

Evo što sada priča Udav nakon što je sredio Cro Copa!

Bionic
Reading

Nakon trijumfa karijere protiv našeg Mirka Filipovića ruski MMA borac Andrej Oleinik postao je poznato ime u domovini. Tim povodom najčitaniji ruski sportski portal Sovsport.ru objavio je intervju s njim.

Ovaj 35-godišnji borac rekao je da mu je borba s Cro Copom bila bitnija od zarade i da nije ni na trenutak dvojio treba li ju prihvatiti.

'Nisam postavljao nikakve uvjete što se tiče financija. Na prvom mjestu mi je bila borba s Mirkom Filipovićem. Drago mi je što su mene pozvali da se borim protiv njega. Dali su mi ponudu i predstavili uvjete te pitali pristajem li nastupiti na turniru. Sa svime sam se složio,' pričao je Oleinik te dodao:

'Pred sam meč imao sam unutarnji osjećaj da će mi Bog pomoći. Jer je sve bilo protiv mene. Nisam se u potpunosti oporavio od prijašnjeg meča, desetak dana ranije sam imao gadnu prehladu i tri noći prije meča nisam spavao.'

Planovi za dalje.

'Namjeravam se boriti još godinu-dvije-tri. Ne namjeravam putovati po državama i promocijama. Borit ću se po zemljama ZND-a (Zajednica nezavisnih država - zemlje bivšeg SSSR-a) ili u UFC-u. Zarada? Nije velika. Na primjer, u svakoj od zadnjih pet borbi sam zaradio dvadeset tisuća dolara,' prenosi Profightstore.


Život borca nije lak.

'Što se tiče moje obitelji, živim u Moskvi i imam četvero djece i otplaćujem hipoteku. Ukratko – moram raditi.'

Oleinik je prokomentirao i izjavu Aleksandra Emelianenka pred turnir kako sumnja u njegove sposobnosti protiv Cro Copa.

'Pročitao sam njegov intervju. Naravno da je bio povrijeđen što su ga diskvalificirali. Žalosno je što se pretvara u čovjeka iz medija, a mediji jedva čekaju na njegov novi ispad. Nažalost, on se ne koristi svojim zaslugama već prezimenom i zaslugama svog brata.'

Kako je Oleinik svladao Cro Copa pogledajte OVDJE.