TO JE JAKO POGAĐA

Evo što je pred novinarima rasplakalo polufinalisticu Wimbledona!

14.07.2023 u 16:05

Bionic
Reading

Polufinalistica Wimbledona Elina Svitolina zaplakala je dok je govorila o pritiscima predstavljanja Ukrajine u All England Clubu

Svitolina je nadmašila očekivanja jer je stigla do polufinala nakon što je dobila wildcard za ovaj događaj. Također je rodila prije samo devet mjeseci i rekla je da ju je podrška koju je dobila od Ukrajinaca motivirala tijekom turnira.

Ova 28-godišnjakinja im je zahvalila na podršci nakon njezinog poraza od Markete Vondroušove rezultatom 6-3 6-3, ali je priznala da je predstavljanje Ukrajine bio dodatni pritisak na njenim leđima.

'Sigurno je to veliki motiv, ali i velika odgovornost - puno napetosti. Pokušavam to izbalansirati koliko god mogu, ali ponekad bude možda i previše. Ali ne želim to shvatiti kao ispriku što sam izgubila. Pokušavam to shvatiti kao motivaciju za sebe', rekla je u suzama Svitolina i dodala:

'Samo se nadam da će me ukrajinski narod nastaviti podržavati. Samo se nadam da ću dobiti još jednu priliku. To je nevjerojatno – bili su uz mene cijelim putem.'