BRILJANTAN NOKAUT

Evo kako je Hrvat šokirao svijet i ispisao povijest UFC-a!

04.08.2013 u 15:38

Bionic
Reading

Australski Hrvat Anthony Perosh postao je apsolutna zvijezda elitne MMA organizacije nakon što je iznenadio Vinnyja Magalhaesa brzim nokautom usred Brazila

Iskusni 40-godišnji borac postao je poznat hrvatskoj javnosti nakon što se prije tri godine borio protiv Mirka Filipovića. Dvoboj je završio potpuno krvav, a sudac je morao prekinuti meč u kojem je Perosh pružio žestok otpor te nakon toga zaradio pregršt pohvala od strane Cro Copa.

Nakon meča s Filipovićem Perosh je postao redovit sudionik UFC-ovih mečeva, a nakon promjenjivih uspjeha posljednjih godina, doživio je svoj trenutak slave na UFC 163 priredbi, na kojoj je u Riju sredio domaćeg predstavnika Vinnyja Magalhaesa. Slavio je australski Hrvat za 14 sekundi, možda i manje, što je oduševilo čak i predsjednika UFC-a Danu Whitea koji se na Twitteru zapitao je li se itko kladio na ovo veliko iznenađenje. Njegov nokaut treći je najbrži u povijesti poluteške kategorije UFC-a, a dobio je i nagradu za nokaut večeri.



Perosh je tako odgovorio bahatom Brazilcu koji ga je prije borbe javno podcjenjivao te sa svojih 40 godina najavio da mu karijera nije ni približno završena.