SRIJEDA - 21 SAT

Evo gdje možete gledati Dinamovu utakmicu sezone, a zna se i prvih 11 Modrih koji će loviti pothvat na Maksimiru

25.08.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Pred Dinamom je utakmica sezone, uzvratni ogled play-offa Lige prvaka (21 sat, Arenasport 1) u kojem će hrvatski prvak pokušati nadoknaditi poraz 0:3 od Sheriffa u Tiraspolu. Trener Damir Krznar nije otkrio prvih 11, ali nagađa se o tome koji će sastav istrčati na Maksimiru

U redovima hrvatskog prvaka Dinama svjesni su toga da moraju odigrati savršenu utakmicu kako bi nadoknadili veliki zaostatak, ali to neće biti lako jer postoje problemi s ozljedama.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Trener Modrih ne može računati na sve najbolje. Tako su izvan stroja stoperi Lauritsen i Perić, zbog ozljede će kapetan Ademi na klupi čekati priliku jer ne može izdržati cijelu utakmicu, a veznjak Jakić je odstranjen iz momčadi zbog nezadovoljstva.

No u Dinamu u tome ne traže alibi, strateg hrvatskog predstavnika je i dalje optimističan te vjeruje da se mogu izboriti skupine Lige prvaka...

'Najvažnije je da svi mi, bez obzira na poteškoće sa sastavom, vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak iz Tiraspola. Vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, pogotovo u nogometu, dokazalo se to puno puta. Uostalom, i mi smo to dokazali u nedavnoj prošlosti i to je jedan od momenata na kojem gradimo optimizam', najavio je Krznar.

  • +43
Šerif - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021./22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Nitko ne može znati kako razmišlja Krznar, koje ima taktičke zamisli u glavi, ali vjeruje se da bi prvih 11 trebali biti: Livaković – Moharrami, Ristovski, Theophile-Catherine, Franjić – Majer, Ivanušec, Mišić - Menalo, Petković, Oršić.

'Svi vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat, da možemo proći i ostvariti ono što svi želimo, plasirati se u Ligu prvaka. Atmosfera je pozitivna, spremni smo. Obavili smo nekoliko razgovora. Očekujem i veliku podršku navijača i da ćemo uz njih postići ono što svi želimo', istaknuo je veznjak Luka Ivanušec.

Dodajmo kako Arenasport (MAXtv) prenosi utakmicu Dinama i Sheriffa (21 sat) na svojem prvom kanalu, ali donosi još dvije utakmice play-offa za Ligu prvaka u isto vrijeme. Tako ćete moći gledati Šahtar i Monaco na Areni 3, a Bröndby i Salzburg na Areni 7.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport