DINAMOVA SVLAČIONICA

Euforija trese Modre, a njihov junak poručio: Možemo osvojiti ovo natjecanje

22.02.2024 u 21:48

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige nakon što su u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala na Maksimiru odigrali 1-1 sa španjolskim Betisom, a igrači hrvatskog predstavnika nisu skrivali zadovoljstvo

Betis je poveo golom Cedrica Bakambua (39), a izjednačio je Takuro Kaneko (59). U prvoj utakmici u Sevilli Dinamo je slavio s 1:0. Ždrijeb osmine finala Konferencijske lige je u petak u 16 sati.

'Cijela ekipa je dala sve od sebe, odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu, pogotovo u obrani. Drago mi je zbog pobjede. Trener nam je rekao da idem pred gol kad je napad s lijeve strane. Ušao sam i lopta je došla do mene i zabio sam. Nema lakih protivnika u Konferencijskoj ligi, ali mislim da Dinamo može osvojiti ovo natjecanje', rekao je Dinamov junak Takuro Kaneko.

'Bila je teška utakmica, zabili su gol iz naše greške, ali zabili smo u drugom dijelu. Najvažnije je da smo prošli. Moja asistencija? Sretan sam jer sam bio malo nervozan prije utakmice. Sad smo koncentrirani na Rijeku', dodao je Arber Hoxha za ArenaSport televiziju.

  • +53
Dinamo - Betis, Konferencijska liga Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Bila je sjajna atmosfera. Hvala navijačima, ovo nisam još doživio u Dinamu. Vjerovali smo da možemo proći. Znali smo da smo opasni, iako smo stali malo niže u blok i pustili im posjed. Što se ždrijeba tiče, nemam želja. Što dobijemo – dobijemo. Dobili smo i Betis, koji je najteži protivnik, pa smo ga izbacili', poručio je Martin Baturina.

  • +5
Navijači na utakmici Dinamo - Betis Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac