OČEKIVANO?

Džeko i Rakitić komentirali Kalinićev potpis; evo reakcije Hajdukovih navijača

05.01.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka pripremaju se za nastavak SuperSport Hrvatske nogometne lige, a treneru Mislavu Karoglanu 'osigurana' su dva pojačanja, jer stigli su Laszlo Kleinheisler i Nikola Kalinić

Sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius isposlovao je dolazak dvojice iskusnih igrača na Poljud. Mađara Kleinheislera je 'posudio' od Panathinaikosa, dok je s Nikolom Kalinićem postigao dogovor da za Hajduk igra za samo jedan euro mjesečno.

Naravno, mnogi navijači splitskog kluba, koji već 19 godina čeka naslov prvaka, povratak Kalinića dočekali su s oduševljenjem, jer isti ti uvjereni su da ga je i Ivan Leko trebao koristiti više i češće. Ovako je iskusnom napadaču 'prekipjelo' te se skoro ostavio nogometa.

A koliko je Kalinić cijenjen u nogometnim krugovima potvrđuje činjenica da su objavu o njegovom povratku u Hajduk na društvenim mrežama komentirali i jedan od najvećih BiH nogometaša Edin Džeko, ali i i bivši hrvatski reprezentativac, koji je s Kalinićem dijelio svlačionicu Vatrenih, Ivan Rakitić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajdukovim navijačima nije trebalo puno da u svemu 'vide' mogućnost da i ova dvojica odjenu Hajdukov dres. Jer zna se da i Džeko i Rakitić imaju poveznicu sa splitskim klubom.

Poznato je da je Džeko veliki prijatelj s Hajdukovom legendom Senijadom Ibričićem, trenutnim direktorom FK Sarajevo, pa se Hajdukovci nadaju da će i popularni Ibro može nagovoriti Džeku da dođe u Split.

'Ajde babuka, ima mista i za tebe, vrime je, čekamo te, ajde Džeko', samo su neki od komentara navijača Hajduka koji su se ponadali da Džeko može doći u Split.

Rakitića pak uz Hajduk i Split veže kumska veza s Markom Bralićem 'Ketom', koji je u Berlinu nakon Barcelonine proslave osvajanja Lige prvaka popularnog 'Raketu' ukrasio Hajdukovim šalom.