TAJ JEDAN DAN

Dvostrukoj pobjednici Wimbledona ovo se prvi put dogodilo: Pakao, sudac mi je rekao...

08.07.2023 u 17:05

Bionic
Reading

Petra Kvitova progovorila je o katastrofalnim uvjetima koji su vladali za vrijeme meča drugog kola Wimbledona u kojem je svladala Aliaksandru Sasnovich (6-2, 6-2)

Deveta tenisačica svijeta i dvostruka pobjednica Wimbledona požalila se sucu na ogroman broj muha na terenu koje su ometale obje tenisačice.

'Nije bilo nešto posebno vruće, nešto drugo me je mučilo. Od početka je bilo jako puno muha posvuda. Bio je pakao. Sudac mi je rekao da jednom godišnje ima muha posvuda i ovo je taj dan', rekla je Kvitova i dodala:

'Čak sam se našpricala sprejom za insekte da me ne napadaju. Bilo je to veliko iznenađenje kakvo ovdje nikad nisam doživjela. Neki su izgledali kao leteći mravi, a neki kao muhe. Bilo je nešto na travi i nešto u zraku.'

Kvitova je priznala da je imala problema igrajući na Terenu 2 u All England Clubu, te je bila frustrirana svojim servisom iako je njezina pobjeda bila uvjerljiva.

'Mislim da je to najsporiji teren u kompleksu. Nemam najbolje uspomene na njega, ali sam i tamo pobijedila nekoliko puta.'