skupi ispad

Drastična kazna i definitivan kraj karijere za 'kung-fu majstora' Patricea Evru

11.11.2017 u 14:06

Bionic
Reading

UEFA je objavila kaznu, Patrice Evra dobio je sedam mjeseci zabrane nastupa u svim natjecanjima nakon što se kung-fu udarcem obračunao s nezadovoljnim navijačem svog Olympique Marseillea. Klub je ujedno odlučio raskinuti ugovor, pa je 36-godišnji francuski branič blizu odluke za završi karijeru...

Svojedobno je Patrice Evra (36) bio jedan od najboljih lijevih bekova, u bogatoj je karijeri igrao za Nice, Monaco, devet je sezona proveo u Manchester Unitedu, potom tri u Juventusu, a u siječnju ove godine stigao je u Marseille. 

No, godine su opasno 'pritisnule', Evra u bogatoj karijeri pamti puno uspješnije sezone. Nervoza zbog loše forme i neuvjerljivih partija polako je rasla, a navijači Marseillea uzeli su ga na zub. Sve je kulminiralo početkom studenog uoči utakmice Europske lige koju je Olympique igrao u gostima kod portugalskog Guimaraesa.

Uoči utakmice Patrice Evra trpio je uvrede od grupe navijača Marseillea te je na kraju izgubio živce i udario nogom jednog od njih. A sudac mu je pokazao crveni karton i prije je nego dvoboj počeo!

Autor: youtube

Evra je odlukom UEFA suspendiran na sedam mjeseci, a i njegov dojučerašnji klub odlučio je raskinuti ugovor zbog ovog ispada. Uz sve to mora platiti i kaznu od 10.000 eura, a čeka ga i sudska tužba napadnutog navijača koji će mu iz džepa sigurno 'izbiti' još nekoliko desetaka tisuća eura.

Mnogi su uvjereni kako će bivši francuski reprezentativac uskoro objaviti kako završava karijeru, osim ako se ne odluči odigrati još koju sezonu u nekoj od 'egzotičnih liga'...