BORBA ZA SKRBNIŠTVO

Drama slavne teniske šampionke: Morala birati između US Opena i djeteta!

22.08.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Viktorija Azarenka neće nastupiti na US Openu, zbog borbe za skrbništvo koju vodi u Kaliforniji s bivšim partnerom Billyjem McKeagueom za sina Lea kojeg ne može povesti sa sobom u New York dok god traje sudski proces...

Dvostruka pobjednica Australian Opena i bivša prva tenisačica svijeta danas mora birati između svoje karijere i djeteta.

Naime, njezina veza s Billyjem McKeagueom upala je u krizu i završila tijekom srpnja, samo osam mjeseci nakon rođenja sina Lea.

Trenutno traje borba za skrbništvo između dva partnera, a Viktorija dok traje proces ne može Lea sa sobom povesti izvan Kalifornije.

'Dok traje proces, jedino mogu igrati na US Openu ako ostavim Lea, što nisam spremna,' otkrila je Viktorija Azarenka i zatim otkazala nastup na posljednjem Grand Slamu sezone.

Viktorija je pokušala postići dogovor s Billyjem, ali nije uspjela. Kad bi sa sobom povela Lea u New York, prijetila bi joj novčana i zatvorska kazna, ali i gubitak skrbništva jer nije poštivala sudske odredbe.

Azarenka je na sudu u rodnoj Bjelorusiji već dobila pravo na skrbništvo nad sinom, ali u Kaliforniji bi se proces mogao odužiti do listopada, što znači da će joj propasti ostatak teniske sezone, što je veliki gubitak za ovaj sport u trenucima kad ni Serena Williams ne nastupa zbog trudnoće...