PREKINUTA UTAKMICA

Drama u Granadi, vratar gostiju napravio potez vrijedan pohvale, ali nije bilo spasa

10.12.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Utakmica 16. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Granade i Athletica prekinuta je u 18. minuti, nakon što je jedan od gledatelja na stadionu Nuevo Los Carmenes doživio srčani udar. Kasnije je vodstvo LaLige objavilo da je gledatelj preminuo

Gostujuća momčad je prije prekida došla do vodstva pogotkom Inakija Williamsa u 6. minuti.

U 18. minuti je glavni sudac Miguel Angel Ortiz označio prekid igre, nakon što mu je gostujući vratar Unai Simon ukazao na komešanje na tribini, kamo su se odmah uputili i liječnici obje momčadi.

Nakon više od 20 minuta čekanja na nastavak dvoboja sudac je igrače poslao u svlačionicu. Gotovo sat vremena nakon prekida utakmice službeno je obzanjeno da dvoboj danas neće biti nastavljen.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Nešto kasnije, vodstvo španjolske LaLige potvrdilo je smrt gledatelja koji je na utakmici 16. kola između Granade i Athletica doživio srčani udar te je dvoboj zbog toga prekinut u 19. minuti prvog poluvremena.

'Zbog tužne smrti navijača na stadionu Nuevo Los Carmenes prekinut je dvoboj Granade i Atheltica. Susjećamo s članovima njegove obitelji, prijateljima i svim navijačima Granade', poručili su iz LaLige putem društvene mreže X, ranije poznate pod nazivom Twitter.

U istoj objavi LaLiga je poručila da će uskoro objaviti kad će biti odigrano preostale 82 minute utakmice.

Španjolski mediji navode da je Athletic sklon nastavku dvoboja u ponedjeljak, ali glavni direktor Granade Alfredo Garcia Amado je izjavio da 'nije izgledno da će nastavak biti odigran sutra'.

Prema navodima sportskog dnevnika Marca, osim ponedjeljka, razmatraju se još dva datuma za nastavak: jedan je 23. prosinca, a drugi termin je u veljači sljedeće godine.