ZVIJEZDA POSRNULA

Dolazak Kramarića ga je dotukao: Sve me to ljuti!

25.01.2016 u 18:47

Bionic
Reading

Kevin Kuranyi priznaje da je frustriran očajnom sezonom u dresu Hoffenheima, a nakon dolaska Andreja Kramarića veliko je pitanje kad će sljedeći put dobiti priliku na terenu...

Ugledni 33-godišnji napadač u 11 utakmica odigranih ove sezone za Hoffenheim nije zabio niti pogotka, a klub se zahvaljujući slabom doprinosu napadača nalazi u grčevitoj borbi za opstanak.

Uoči nastavka sezone doveden je Andrej Kramarić kako bi pomogao Vollandu i Vargasu u napadu, što je loša vijest za Kevina Kuranyja koji je čini se ispao iz svih kombinacija. Naime, u subotu protiv Bayera nije bio niti na klupi.

Bivši njemački reprezentativac tako bi mogao na neslavan način završiti svoju karijeru, bez prave prilike u Bundesligi ovog proljeća, a vjerojatno ni u budućnosti.

'Ovo je za mene nova situacija. Vjerujte mi, sve me to zbilja ljuti,' izjavio je Kuranyi za Die Welt te ustvrdio da ipak vjeruje da je još uvijek dovoljno dobar da bi mogao nastupati u Bundesligi.

'Naravno da sam jako nezadovoljan,' priznaje čovjek koji je u Hoffenheim stigao iz moskovskog Dinama, a prije toga je najbolje dane proživio u dresu Schalkea.