EVO ŠTO SE DOGODILO

Đoković upao u nezgodnu situaciju, a sada otkriveno zašto je srpski tenisač odjednom ostao sam!

21.03.2018 u 16:16

Bionic
Reading

Novak Đoković će na Mastersu u Miamiju biti bez dragocjenih savjeta svojih trenera. Otprije se znalo kako uz srpskog tenisač na Floridi neće biti Andrea Agassija, a nakon što ga je napustio Radek Štepanek mnogi su se pitali što se dogodilo

Ne, nema nikakve nove afere oko stručnog stožera Novaka Đokovića. Nekada najbolji tenisač svijeta i osvajač 12 Grand Slam naslova nije napravio nikakvu čistku nego je jednostavno u pitanju viša sila.

Za Andre Agassija se odavno znalo da je uz Đokovića samo kada su u pitanju četiri naveća turnira (Australina Open, Roland Garros, Wimbledon i US Open), ali nakon što je procurila informacija da u Miamiju neće biti ni Radeka Štepaneka teniska javnost je ostala iznenađena. No taj misterij je uskoro riješen.

  • +3
Novak Đoković i Taro Daniel, 2. kolo, Indian Wells 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Naime, nije bilo nikakve svađe i nezadovoljstva između njih dvojice nego jednostavno su privatni razlozi natjerali Štepaneka da se ne pojavi na Floridi.

Naime, Štepanek se pohvalio kako je njegova supruga Nikol Vaidišova trudna, i da u tim trenucima želi biti uz nju. Na instagramu je tako objavio i fotografiju dječje odjeće na kojoj piše 'Moj tata igra tenis bolje od tvog tate.'

I zato je Štepanek imao najbolji mogući razlog da odbije Đokovića, a sigurno mu ni srpski tenisač, bez obzira što se našao u nezgodnoj situaciji, nije ni najmanje zamjerio za tu odluku.