transferi

Dogovorena je velika zamjena igrača; United je napokon pronašao način kako da se riješi problematične zvijezde

09.06.2019 u 11:37

Bionic
Reading

Paul Pogba stigao je u senzacionalnom transferu u ljeto 2016. godine iz Juventusa u Manchester United. Momčad s Old Trafforda za njega je platila odštetu od čak 105 milijuna eura, u tom trenutku je francuski veznjak bio najskuplji svjetski nogometaš. No, u Manchesteru se baš i nije snašao te se čini kako je stiglo vrijeme rastanka s 'crvenim vragovima'

Talijanski mediji objavili su kako su očajni čelnici Manchester Uniteda kontaktirali Juventus u namjeri da 'staroj dami' napokon 'vrate' Paula Pogbu (26) kojeg su od njih kupili u ljeto 2016. godine.

Pogbu su 'crveni vragovi' platili 105 milijuna eura, ali francuski je reprezentativac na Old Traffordu samo radio probleme i pretvorio se u pretežak i preskup teret za klub.

Pokušavaju ga se riješiti već neko vrijeme, ali jednostavno je preskup, ali čini se kako su United i Juventus sada ipak pronašli način da svi budu zadovoljni.

  • +17
Francuski nogometaš Paul Pogba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manchester United je tako, prema navodnom dogovoru, spreman pustiti Paula Pogbu u Juventus, a u suprotnom bi smjeru krenuo nezadovoljni Paulo Dybala koji je dolaskom Cristiana Ronalda izgubio svoje mjesto u momčadi 'stare dame' te jedan od dvojice Brazilaca koji su na transfer listi - Douglas Costa ili Alex Sandro.

  • +6
Paulo Dybala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako god bilo, oba bi kluba bila na dobitku - riješili bi se nezadovoljnih igrača, a u isto bi vrijeme i uštedjeli novac. Talijani su uvjereni kako je posao praktički već dogovoren, Pogba bi se više od svega želio vratiti u Juventus, a Dybala čini sve kako bi napustio Torino. Igranje za Manchester United sigurno bi mu oživjelo karijeru...