EMOTIVCI

Dirljive poruke Rakitića i supruge nakon novog naslova Barce

20.12.2015 u 16:31

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone golovima Lea Messija i Luisa Suareza (dva gola) svladali su u japanskoj Yokohami argentinski River Plate s 3:0 u finalu klupskog Svjetskog prvenstva te se treći put u povijesti okitili naslovom svjetskog klupskog prvaka

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u novom velikom uspjehu Barcelone sudjelovao je od prve do 66. minute, kad ga je zamijenio Sergi Roberto.

'Prvaci! Izuzetno sam ponosan što sam dio ove momčadi i što nastavljamo pisati povijest. Još jedan trofej ide za vas, moje ljubavi! A sad se vraćam kući', napisao je Rakitić na svom profilu na jednoj društvenoj mreži. Naravno, te dvije ljubavi su supruga Raquel i kći Althea.

'Danas nazdravljam za tebe, moja ljubavi, zbog svih uspjeha koje postižeš, jer zaslužuješ sve dobro što ti se događa, zbog kvaliteta koje posjeduješ. Velike čestitke na ovom naslovu koji si osvojio sa svojim klubom. Prvak si svijeta, obožavam te i uvijek ćemo biti tu da nastavimo navijati. Volim te jako puno', divnim riječima uzvratila je Ivanu supruga Raquel ne skrivajući emocije.