DVA DERBIJA

Dinamovce na Poljudu čeka pakao; ulje na vatru dolio je splitski Marokanac

21.03.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Nakon reprezentativne stanke nogometaše Hajduka očekuju dva derbija na Poljudu protiv Dinama. Prvenstveni ogled na rasporedu je 30. ožujka (19:30 sati, MAXSport 1. MAXtv), dok će se iste momčadi sastati i u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa 3. travnja (19:00 sati, MAXSport 1, MAXtv).

Ulaznice su za oba derbija, unatoč porazu Bijelih na Poljudu od Lokomotive, 'planule'.

Repovi tog susreta još se vuku, a onaj koji je ostavio najteže posljedice na Hajduk je isključenje Dina Mikanovića. Osim što je Hajduk izgubio susret igrajući s 10 igrača, Mikanovićevo isključenje donijelo mu je i automatsku zabranu nastupa u prvom nadolazećem susretu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Stoga navijače i stručni stožer Bijelih veseli informacija da se treninzima vratio Marokanac Fahd Moufi, lijevi bek koji je zbog ozljede gležnja bio izvan momčadi mjesec dana.

  • +19
27. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Realno je očekivati da će biti na dispoziciji treneru Mislavu Karoglanu za utakmice s Dinamom. Potvrđuje to i njegova objava na društvenoj mreži Instagram na kojoj je citirao nekadašnjeg predsjednika Južnoafričke Republike, legendarnog Nelsona Mendelu:

'Pobjednik je sanjar koji nikad ne odustaje.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE. link ide na ovo: https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv/sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.