UDARAČ

Dinamov napadač u MMA debitirao ekspresnom pobjedom

13.11.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Miroslav Slepička pobijedio je u svom debitantskom nastupu u MMA. Bivši napadač Dinama sredio je svog protivnika za samo 84 sekunde

Trema ga nije sputala, dapače, Miro Slepička u svom je prvom nastupu u slobodnoj borbi djelovao više nego uvjerljivo. Ušao je u kavez, napao Tomaša Vranu odmah na startu borbe, srušio ga i dokrajčio na tlu. Sve je trajalo samo 84 sekunde! Čini se da mu MMA godi više nego što mu je godio nogomet.

Nervozan sam bio pola sata prije početka borbe, ali potom je sve bilo u redu, još sam rekao trenerima da se čudim kako nemam tremu', otkrio je nakon borbe Slepička i nastavio:
'Moj je suparnik velik i jak, ali sretno sam ga uspio srušiti i dovesti se u nadmoćnu poziciju.'

Čini se kako je pred njim uspješna karijera, kad već nije ostavio dubljeg traga u nogometu, možda u MMA 'kavezu' bude produktivniji. U prvoj je borbi pokazao da zna i može, dobar je udarač.
'Htio sam to završiti što prije, u prvoj rundi, iako sam dovoljno iskusan da znam raspodijeliti snagu. Pomoglo mi je to što sam cijeli život sportaš, ali tjelesno, nogomet je nešto sasvim drugo. Ovi su treninzi puno naporniji: pola godine treniram dvaput svaki dan, pazim na prehranu. Teško je', rekao je na kraju Slepička.