ROMANTIČNA UTAKMICA

Dinamo u Varaždinu, BBB-ima prvi puta - društvo!

28.12.2015 u 14:22

Bionic
Reading

Igrači Futsal Dinama 2016. godinu otvorit će dvobojem s Varteksom u Varaždinu, a njihovi navijači po prvi će puta u dvoranskom nogometu imati i 'opoziciju' na tribinama

Futsal Dinamo će sportsku 2016. godinu, javlja klupska stranica, otvoriti prijateljskom utakmicom protiv Varteksa u Varaždinu. Susret je to dva kluba u 'vlasništvu' svojih navijača, odnosno, ustrojenih po modelu jedan član = jedan glas.

NK Varteks i Futsal Dinamo imaju puno toga zajedničkog, a ovaj susret trebao bi popularizirati učlanjivanje i uključivanje šireg broja navijača u rad svog Kluba. Nadamo se da je ovo prva suradnja klubova koji su osnovani na istim principima, ali ipak s različitim pogledima. Naime, White Stonesi koji su osnovali NK Varteks imaju samo svoj vlastiti Klub, dok Bad Blue Boysi koji su preuredili Futsal Dinamo u Klub po demokratskim principima nisu, niti će ikada, odustati od borbe za pošteni i demokratski DINAMO!!!


Varteks će ugostiti Futsal Dinamo 3. siječnja 2016. u Areni Varaždin, a utakmica će se odigrati u sklopu 36. Zimskog prvenstva Varaždin. Cijena ulaznica za utakmicu koje počinje u 18 sati je 20 kuna. Osim navijačke priče ovo je prilika da se u sjevernim krajevima Hrvatske promovira futsal kao sport, grad Varaždin sigurno zaslužuje imati barem drugoligaša ili županijsku futsal ligu.