stigao Ekvadorac

Dinamo u tajnosti doveo talentiranog braniča; Modri se pohvalili novim pojačanjem koje je na listi želja već neko vrijeme

04.09.2021 u 17:54

Bionic
Reading

Dinamo je doveo Jordana Morana iz LDU Quita

Dinamo je u tajnosti doveo novo pojačanje za obrambenu liniju. U klub je stigao daroviti ekvadorski branič Jordan Moran kojeg Modri već neko vrijeme prate. Pisalo se još i proljetos da dolazi na Maksimir, ali Dinamo je tek sada realizirao ovaj posao.

Modri su se na svojim stranicama pohvalili novim braničem koji stiže iz LDU Quita, a nastupao je i za ekvadorsku U-17 reprezentaciju s kojom je na Svjetskom prvenstvu 2019. godine u Brazilu stigao do osmine finala.

Moran je potpisao do siječnja 2024. godine, a 19-godišnji branič će se najprije priključiti Dinamovoj juniorskoj momčadi. Može igrati na poziciji stopera i desnog beka, a iz kluba poručuju kako će ga postupno uključivati u ekipu nakon prilagodbe i upoznavanja s novom sredinom.

Pogledajte još jednom najbolje golove sedmog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.