BORBA ZA OBITELJ

Dinamo u Hercegovini, Lee Addy ne dolazi bez bolesnog sina

10.01.2014 u 11:07

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama otputovali su u Međugorje bez trojice provotimaca. Jozi Šimunoviću vratile su se tegobe s koljenom, Josip Pivarić kasni zbog smrtnog slučaja u obitelji, dok stoper iz Gane Lee Addy njeguje bolesnog sina i čeka da se riješi procedura oko dobivanja vize

Dinamovci su otišli put Međugorja gdje će se zadržati pet dana. Svježi, uglavnom odmoreni i spremni na borbu za minutažu. Tijekom proljeća očekuju osvajanje dvostruke krune i zalet za novu europsku odiseju, a na popisu putnika nema trojice prvotimaca. Jozo Šimunović će obaviti pregled koljena nakon čega će se planirati njegov pripremni ciklus, dok će Josip Pivarić doći u Hercegovinu kada se oprostio od preminulog djeda.

Iz Gane se nije vratio Lee Addy. Stoper je još uvijek u obiteljskom okruženju i klubu je poručio da će doći kada ishodi vizu za sina koja će mu omogućiti liječenje u Hrvatskoj. Nikakvi detalji još nisu poznati, ali vrlo je razumljivo da crnoputi stoper na vrhu prioriteta ima bolesno dijete koje ne želi ostaviti na drugom kontinentu. Dinamu stoperi nedostaju (pogotovo ako Šimunovićevo koljeno nije u dobrom stanju), i nema sumnje da će u klubu napraviti sve što mogu (a mogu što žele...) da umire igrača koji im je nasušno potreban.

Zamjenik kapetana Jerko Leko ide na svoje jubilarne 30. seniorske pripreme


Inače, Addy je iz domovine poručio kako je njegova izjava veza uz Cristiana Ronalda itekako prenapuhana. Rekao je, kaže, kako bi želio ići u Brazil i da će dati sve od sebe ako se nađe nasuprot Ronaldu. Ostatak je, prenose iz Dinamove PR službe, 'slobodna interpretacija' lokalnih novinara.

Tijekom ove faze priprema Dinamo će odigrati samo jednu pripremnu utakmicu, u utorak u 17 sati u Širokom Brijegu protiv istoimenog domaćina.