Osigurali se za budućnost

Dinamo se pohvalio možda i najvećim poslom u ovom prijelaznom roku; sjajni napadač potpisao višegodišnji ugovor s 'modrima'

05.02.2021 u 19:12

Bionic
Reading

Mislav Oršić potpisao je novi višegodišnji ugovor s Dinamom

Dinamo je ove zime, uz nekoliko pojačanja, riješio i jedno vrlo važno pitanje, a to je ono ostanka Mislava Oršića u klubu. Oršić je jedna od najjačih karika u Dinamovoj svlačionici i njegov je ostanak veliki plus za 'modre'.

'Popularni je krilni napadač u petak poslijepodne potpisao novi višegodišnji ugovor s Dinamom!', napisali su plavi.

Oršić je na Maksimir stigao na ljeto 2018. godine i od tada je s Dinamom osvojio dva naslova prvaka i Superkup, a profilirao se i u Europi gdje je bio jedan od najzaslužnijih za dva proljeća u Europi i igranje u skupinama Lige prvaka. U 115 službenih utakmica za Dinamo zabio je 45 golova od čega je 13 u europskim natjecanjima.

Ispred njega su po tom pitanju legende Slaven Zambata i Igor Cvitanović koji imaju po 15 golova na kontu, dok jednako kao i Oršić imaju El Arabi Hilal Soudani i Sammir. Oršićeve odlične igre u dresu Dinama dovele su ga i do reprezentacije, a on sam nikada nije skrivao kako u svojem klubu jednostavno uživa i nema ni potrebu otići.

'Sretan sam i ponosan zbog novog ugovora, a sretan sam i što će moja budućnost i dalje biti u dresu Dinama. Nadam se i vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima ove godine i u nadolazećem razdoblju. U Dinamu se osjeća kao doma i s klubom sam prošao brojne sjajne trenutke', rekao je Oršić na potpisivanju novog ugovora pa dodao:

'Neke rezultate i postignuća, individualna i momčadska, ću pamtiti do kraja života. Veselim se svemu što je ispred nas u budućnosti', poručio je Oršić.

Pogledajte još jednom najbolje golove 19. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.