PUKLE SPONE

Dinamo otkazao gostoprimstvo Hajdukovoj djeci

14.05.2014 u 09:15

Bionic
Reading

Početkom lipnja održat će se 12. izdanje memorijalnog juniorskog turnira Mladen Ramljak, a u Hajduku su primili obavijest da im Dinamo povlači pozivnicu za turnir i da se neće odazvati pozivu u Split na kup Sv. Duje

Koliko god da je 'grmilo' na relaciji između Dinama i Hajduka omladinske škole su proteklih godina bile korektiv tenzija i primjer da se može raditi u zajedničkom interesu. Čak su se omladinski rivali bili i (uoči prvenstvenog derbija) organizirano zajednički šetali po Zagrebu u svojim dresovima, bilo ih je lijepo za vidjeti.

Ovoga ljeta sigurno neće, obzirom da je Dinamo povukao pozivnicu Hajduku. Situaciju je za Slobodnu Dalmaciju objasnio sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

Snimka lanjskog finala


'Dinamo nas je izbacio s popisa momčadi koje nastupaju na Ramljakovom memorijalu, a uz to neće doći na naš kadetski turnir Sv. Duje na koji ih tradicionalno zovemo, iako je bio dogovor takav da ćemo i jedni i drugi nastupati. Rekli su da je to zbog narušenih odnosa dvaju klubova. Rekao sam im da su jadan klub jer da su ovdje u pitanju djeca. To ne vodi ničemu. Došao sam ovdje raditi s djecom i ponekad sam sebe pitam što uopće ovdje radim,' kaže ojađeni Vučević.