KONAČNO SRETAN?

Diego želi produljiti ugovor s Wolfsburgom

21.11.2012 u 20:13

Bionic
Reading

'Da, radim na produljenju ugovora. Prvo moramo osigurati da ostvarimo naše ciljeve i budemo uspješni u ovoj sezoni. Bude li tako, siguran sam da će biti uspjeha i u budućnosti', rekao je Diego

Brazilski 27-godišnji ofenzivni veznjak Diego Ribas da Cunha, poznatiji samo kao Diego, istaknuo je želju za produljenjem ugovora s njemačkim prvoligašem Wolfsburgom.

Tom je klubu Diego pristupio iz Juventusa u ljeto 2010. godine za 15 i po milijuna eura, što je rekordni transfer kluba. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u madridskom Atleticu, koji je pokazao zanimanje za njegov ponovni angažman. No, Diego kaže da želi produljiti ugovor s Wolfsburgom. Aktualni ga veže za klub do lipnja 2014. godine.

'Da, radim na produljenju ugovora. Prvo moramo osigurati da ostvarimo naše ciljeve i budemo uspješni u ovoj sezoni. Bude li tako, siguran sam da će biti uspjeha i u budućnosti', rekao je Diego.

U nedjelju su 'vukovi' slavili u gostima kod Hoffenheima 3:1 u 12. kolu Bundeslige. Brazilac je pobjedu posvetio novom sportskom direktoru kluba Klausu Alofsu.

'Vrlo sam sretan zbog Klausa, što smo na početku njegovog mandata uzeli tri boda u prvoj utakmici', rekao je Diego.