NASTAVAK SAGE

Del Bosque o Mourinhovim optužbama: To je djetinjasto

21.03.2013 u 15:16

Bionic
Reading

Španjolski nogometni izbornik Vicente del Bosque kratko je komentirao tvrdnje Josea Mourinha kako je FIFA-in izbor za najboljeg trenera prošle godine namješten

Podsjećamo, Mourinho je nedavno optužio FIFA-u da je manipulirala glasovima, kao i da je to glavni razlog što nije došao na svečanu ceremoniju proglašenja pobjednika koja je u siječnju održana u Zürichu.

'Zvali su me da dođem. Ne jednom, nego više puta, ali nisam otišao jer su mi dvije ili tri osobe rekle kako su glasale za mene. No, ti glasovi su otišli nekome drugome', rekao je Mourinho.

Takvu je tvrdnju demantirala FIFA, ali ju je podržao kapetan makedonske reprezentacije Goran Pandev, izjavivši da je glasovao za Mourinha, ali da su njegovi glasovi pripisani kasnijem pobjedniku Del Bosqueu.

'Ta situacija me nimalo ne smeta. Za mene je sve to malo djetinjasto. Ne želim dati daljnje komentare, kako bih izbjegao pogrešnu interpretaciju. Čeka nas važna utakmica protiv Finske i to je sve o čemu razmišljam u ovom trenutku', rekao je Del Bosque za radio-postaju Onda Cero.