smjena Vatrenih

Dejan Lovren odlazi iz Liverpoola, ali 'kvotu' Hrvata će popuniti drugi 'vatreni' kojeg Jürgen Klopp pokušava dovesti već dvije godine

07.05.2020 u 06:13

Bionic
Reading

Turski mediji pišu kako Jürgen Klopp želi pod svaku cijenu dovesti Domagoja Vidu iz Bešiktaša, a to bi značilo da bi iz kombinacija ispao Dejan Lovren za kojeg pak Englezi tvrde da odlazi u Italiju

Turski mediji u zadnje se vrijeme izgleda vole igrati imenima hrvatskih trenera i nogometaša. Osim što su uvjereni da Nenad Bjelica dolazi u Fenerbahče i sa sobom dovodi Nikolu Kalinića, Marija Mandžukića i Darija Marešića, sada su se raspisali i o sudbini Domagoja Vide koji nastupa za tamošnji Bešiktaš.

Turski mediji pišu kako je 31-godišnji hrvatski reprezentativac na meti engleskog velikana Liverpoola. Trener prvaka Europe Jürgen Klopp navodno pod svaku cijenu želi dovesti Domagoja Vidu i to nije prvi puta. Ovoga ljeta će ponovno pokušati dovesti hrvatskog braniča kojeg love od Svjetskog prvenstva u Rusiji. Od ljeta 2018. godine do danas je na adresu Bešiktaša iz Liverpoola navodno stiglo nekoliko ponuda od koji je najveća, tvrde Fanatik i A Spor, bila čak 30 milijuna eura, ali transfer nikada nije realiziran.

Yeni Asir sada piše kako Liverpool ne misli odustati već po Vidu kreće ponovno na ljeto. Klopp, navodi spomenuti list, želi dovesti iskusnog braniča koji bi bio rezerva Virgilu Van Dijku i Joeu Gomezu i upravo takvog igrača vidi u Domagoju Vidi. Ova vijest mogla bi biti i loša za Vidinog reprezentativnog kolegu Dejana Lovrena koji bi dolaskom novog 'vatrenog' ispao iz svih kombinacija.

S druge strane, možda bi Vida upravo bio i idealna zamjena za Lovrena za kojeg već neko vrijeme pišu kako ga žele talijanska Roma i Milan. Ljetni prijelazni rok je sve bliže i ubrzo ćemo doznati hoće li u Liverpoolu biti Hrvata i koliko njih će nositi dres aktualnog europskog prvaka.