'I'M FUCKING...

Davidsova psovka pred milijunima u eteru Sky Sporta

12.11.2012 u 17:08

Bionic
Reading

Bivši nizozemski reprezentativac, 39-godišnji Edgar Davids, aktualni trener-igrač engleskog četvrtoligaša Barneta, u nedjelju je gostovao na Sky Sportu 1

U emisiji koja prati nogometne vrhunce vikendaških utakmica Davids je od voditelja Bena Shepharda i Chrisa Kamare upitan da objasni kako je uopće došlo do ideje da zaigra za Barnet.

'Živio sam u Barnetu i jedan moj prijatelj koji igra u Sunday League me pozvao da odigram utakmicu...Došao sam tamo i u drugom poluvremenu sam sjedio na klupi pet minuta...i znate što...ja sam jebeni Edgar Davids!', rekao je bivši igrač Ajaxa, Milana, Juventusa, Barcelone, Intera i Tottenhama.

Voditelji emisije krenuli su se nakon gafa slavnog igrača ispričavati gledteljima, ispričao se i sam Davids kroz smijeh, a dok su se producenti hvatali za glavu, oduševljeni su bili korisnici društvenih mreža, posebice Twittera, koji su krenuli s nizom komentara.

Otkako je Davids pristupio klubu Barnet je izgubio tek jednu od pet posljednjih utakmica, ali i dalje se nalazi na pretposljednjem 23. mjestu ligaške ljestvice.