ŠOK ZA BIVŠEG PRVAKA

David Haye poslije operacije saznao tužnu vijest

06.03.2017 u 10:05

  • +8

David Haye vs Tony Bellew

Izvor: Reuters / Autor: tportal/montaža

Bionic
Reading

Bivši svjetski prvak David Haye poslije odličnog meča i poraza od Tonyja Bellewa završio je na operaciji zbog ozljede koju je zadobio tijekom borbe, no saznao je i jednu tužnu vijest

Britanski boksač već u šestoj rundi počeo je šepati zbog problema s Ahilovom tetivom, iako je do tada dominirao. Više se nije uspio vratiti u borbu i Bellew je bio bolji do jedanaeste runde kada je Hayev kut bacio ručnik za prekid borbe.

Mediji s 'Otoka' pišu da je Haye nakon borbe završio na operaciji zbog potrgane Ahilove tetive, ali neki od njih čak tvrde da mu zbog te ozljede prijeti kraj karijere. S obzirom da mu je 36 godina, ta tužna vijest za Hayea lako bi mogla postati ralnost.

Haye je odmah nakon borbe izrazio želju za revanšom protiv Bellewa, no to sada izgleda kao nemoguća misija. Naime, predviđa se kako bi se bivši prvak mogao vratiti tek krajem 2018., ako će uopće imati volje da opet stane u ring, jer rehabilitacija je duga.

Haye vs Bellew

Inače, ni Bellew nije prošao neozlijeđen. Osim što je primio brojne udarce u glavu, otkrio je novinarima kako je u ranoj fazi meča slomio ruku.

'Slomio sam desnu ruku u drugoj ili trećoj rundi. To je sigurno, ali nisam razmišljao o boli, samo sam mislio na pobjedu.'