S HUMANITARNOM NOTOM

Danijel Pranjić okuplja mega-momčad: On je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao

15.03.2023 u 15:56

Bionic
Reading

Na oproštajnu utakmicu Danijela Pranjića potvrđen je mega dolazak još jednog bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca. Naime, na njegovu 'oproštajku' s humanitarnim karakterom koja će u Orahovici biti odigrana 24. lipnja dolazak je potvrdio i legendarni Eduardo Alves da Silva.

Dolazak legendarnog Eduarda da Silve privući će mnoge nogometne obožavatelje u Orahovicu jer on zaista ima veliku i bogatu nogometnu karijeru.

'Dudu je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao. Velika je šteta što mu se desila takva ozljeda jer Eduardo bi bio svjetska klasa. Lakoća postizanja pogodaka je bila njegov najveći forte. Obožavao sam s njim igrati u dresu reprezentacije. Jako mi je drago da je prihvatio moj poziv i da će doći u Orahovicu', rekao je Pranjić za portal 33515.net

Eduardo je odlično savladao hrvatski jezik i na pitanja novinara uvijek je odgovarao na Hrvatskom:

'Ako bude zdravlja dolazim sigurno u Orahovicu. Pranja je odličan i pošten momak i zaslužio je takav odlazak u mirovinu. Svaka čast prijateljima i svima vama koji radite na ovom projektu. Naravno da je primarni cilj skupiti novce za malog Petra kako bi njemu i njegovim roditeljima olakšali nastavak života. Ovakvu momčad koju Danijel slaže, neće se više nikada nigdje vidjeti i stoga pozivam sve da 24. lipnja dođu u Orahovicu i sudjeluju u velikom humanitarnom spektaklu', izjavio je Eduardo Alves da Silva.

Podsjećamo, ova posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici održat će se 24. lipnja u 18 sati na stadionu NK Papuk i to u organizaciji udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Virovitičko – podravske županije te pod generalnim pokroviteljstvom Vinarije Patkoš i Osječke pivovare. Sav prihod s ovog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Osim Eduarda da Silve svoj su dolazak do sad potvrdili i ovi nogometni velikani: Ivan Rakitić, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Ivan Bošnjak, orahovački dvojac Bojan Živković i Igor Babić....

To je trenutna Pranjićeva ekipa koja će zaigrati u Orahovici protiv orahovačkog nogometnog trećeligaša Papuk Osječko 1664 na stadionu NK Papuk.