prijenos uživo

[VIDEO] Pogledajte kako je Slaven Belupo napunio gol Nedelišća u osmini finala Supersport Hrvatskog kupa; treći pogodak je remek-djelo!

02.11.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa lako su sa 6:0 nadigrali niželigaša Nedelišće (MAXSport 1). Sve golove možete vidjeti na tportalu

SuperSport Hrvatski nogometni kup, osmina finala:

Nedelišće - Slaven Belupo 0:6 (Mioč 20', Manaj 27', Branšteter 37', Mihalić 54', Žuljević 60', Branšteter '81)

Nedelišće - Slaven Belupo 0:1 (Mioč 20') Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport
Nedelišće - Slaven Belupo 0:2 (Menaj 27') Izvor: tportal.hr
Nedelišće - Slaven Belupo 0:3 (Branšteter 37') Izvor: tportal.hr
Izvor: tportal.hr
Nedelišće - Slaven Belupo 0:5 (Žuljević 60') Izvor: tportal.hr
Nedelišće - Slaven Belupo 0:6 (Branšteter '81) Izvor: tportal.hr

*******************************************

Podsjetimo, Slaven je u šesnaestini finala nakon produžetka pobijedio ekipu Solina 1:2. Nedelišće, trenutno četvrtoplasirana momčad Međimurske Premier lige, je bilo bolje od Intera iz Zaprešića 3:0.

'Oprez je tu i u Nedelišće idemo s maksimalnim poštovanjem. Nemali broj puta se pokazalo da je Kup jedna velika zamka. Nedelišće nema što izgubiti, za razliku od nas koji možemo izgubiti sve. Naravno, napravit ću dosta promjena jer utakmica dolazi za manje od dva dana nakon Gorice, ali imam dovoljan broj igrača. Gotovo su svi zdravi i očekujem od onih koji zaigraju da će biti maksimalno motivirani i spremni te da ćemo ostvariti naš cilj, a to je pobjeda i prolaz u četvrtfinale', rekao je uoči susreta trener Slaven Belupa Zoran Zekić.

Po drugi put u 32-godišnjoj povijesti SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa momčad Nedelišća ostvarila je plasman u osminu finala, među 16 najboljih klubova u Hrvatskoj. Prije deset godina putovali su u Dubrovnik na noge GOŠK-u, a ovog puta protivnik je momčad iz elitnog razreda hrvatskog nogometa pa je razumljivo da je to i najveća utakmica u povijesti kluba.

Glavni sudac utakmice je Ivan Matić, dok su njegovi pomoćnici Ivan Janić, Tomislav Janić, Tomislav Keglević i Ivan Slunjski.