NESLAVAN OPROŠTAJ

Čvrsto je zagrlio izbornika i poljubio Luku Modrića, kao da je znao da je gotovo, a sada je potvrdio kraj!

Bionic
Reading

Nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Katru Eden Hazard se povukao iz belgijske reprezentacije u dobi od 31 godine

Zvijezda Real Madrida odigrala je 126 utakmica za svoju zemlju, postigavši 33 gola. Pružio je senzacionalne nastupe u dresu Belgije, posebice na Svjetskom prvenstvu 2018., ali nije uspio tu čaroliju pokazati u Katru.

'Danas se okreće nova stranica... Hvala vam na ljubavi. Hvala vam na vašoj velikoj podršci. Hvala vam na svoj ovoj sreći koju dijelimo od 2008. Odlučio sam prekinuti svoju reprezentativnu karijeru. Nasljedstvo je spremno. Nedostajat ćeš mi…', napisao je Hazard na društvenim mrežama.

Hazard je započeo prve dvije belgijske utakmice kao kapetan, ali je zamijenjen nakon sat vremena u obje. Prebačen je na klupu u ključnom remiju 0:0 s Hrvatskom, a u tome ogledu dobio je samo tri minute na terenu.

Nakon utakmice zagrlio je izbornika Martineza te došao do suigrača iz Reala Luke Modrića, čestitao mu i poljubio ga u glavu, kao da je već tada osjetio da je – gotovo.

  • +46
SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

Hazard je debitirao za reprezentaciju sa samo 17 godina, u studenom 2008. Njegov vrhunac s nacionalnom vrstom bilo je treće mjesto na SP-u prije četiri godine, a također je s njime Belgija bila prva na Fifinoj ljestvici.

Inače, prije Hazarda, ostavku u reprezentaciji dao je izbornik Roberto Martinez.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal