NAJBOLJE SVIH VREMENA?

Čudo iz NBA opet izvelo nemoguće zakucavanje

24.11.2016 u 08:42

Bionic
Reading

Košarkaš Minnesote Timberwolves Zach LaVine na treningu je izveo nemoguće zakucavanje koje bi trebao pokazati na natjecanju za vrijeme All Star vikenda u New Orleansu (17. - 19. veljače 2016.)

LaVine odrađuje svoju treću sezonu u Minnesoti, a 21-godišnji bek već se upisao u povijest NBA, i to ne zbog svojeg šuta nego nevjerojatnih zakucavanja. Za njega ne postoje zakoni gravitacije, a za neke dunkove s kojima se proslavio mnogi su mislili da ih je nemoguće izvesti.

Godine 2015. i 2016. sa svojim čudesnim zakucavanjima potukao je konkurenciju na All Star vikendima, a u 2017. lovit će svoju treću uzastopnu titulu.

Najviše pobjeda u zakucavanju ima Nate Robinson, ali ni njemu nije uspjelo sve tri titule osvojiti zaredom. Mladi Zach ima tu priliku, a pripremio je nešto što također spada u sferu nemogućeg.

Naime, ljubitelji zakucavanja divili su se svakome tko je mogao zakucati sa linije slobodnih bacanja, ali LaVine je otišao korak dalje. Na treningu je izveo dunk tako što se zaletio s linije slobodnih bacanja, ali je prije zakucavanja napravio okret od 360 stupnjeva. Čudo! A tek mu je 21 godina.