BORBA VEČERI

Cro Cop završio s Gonzagom: Ovo je bilo dovoljno!

12.04.2015 u 13:30

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede u Krakowu Mirko Filipović otklonio je mogućnost treće borbe protiv Gabriela Gonzage te priznao da mu je ovo bio jedan od najvažnijih okršaja u karijeri...

Cro Cop je doživio jedan od najtežih poraza u karijeri upravo protiv Brazilca 2007. godine, nakon kojeg se više nikad nije uspio ubaciti u krug potencijalnih izazivača za titulu teškaškog prvaka UFC-a. Ove subote s 40 godina naš se borac uspio osvetiti Gonzagi i prekidom u trećoj rundi osigurati pobjedu.

'Bio sam odlično pripremljen. Ovo je bila borba koju sam morao dobiti. Ponosan sam na sebe i svoju ekipu. Ovo je bila jedna od najvažnijih borbi u mojoj karijeri,' rekao je Mirko Filipović na press konferenciji te otklonio mogućnost trećeg okršaja s Brazilcem:

'Mislim da je ovo bilo dovoljno.'

Cro Cop kaže kako je bio spreman boriti se svih pet rundi po potrebi, a taktika mu je bila iscrpiti protivnika, što se na kraju pokazalo uspješnim. Što se budućnosti tiče, zasad nema posebnih želja kad su protivnici u pitanju.

'Prvo moram zaliječiti manje ozljede,' zaključio je Filipović na čijem su se licu mogle vidjeti jasne posljedice zahtjevne borbe.

UFC je borbu Mirka i Gonzage proglasio borbom večeri i borcima dodijelio dodatnih 50 tisuća dolara.