CENTAR 4ALLGYM

Cro Cop, Sep i rukometaši otvorili kondicijski centar

02.09.2015 u 15:23

  • +4

Cro Cop, Sep i rukometaši otvorili kondicijski centar

Izvor: Promo fotografije / Autor: 4allGym

Bionic
Reading

U Zagrebu na Črnomercu otvoren je novi kondicijsko pripremni centar '4allGym'. Dakako najveća zvijezda i poseban gost bio je velikan borilačkih sportova Mirko Filipović...

Sjajno opremljen prostor za kondicijsku pripremu sportaša '4allGym' na 650 kvadrata na zagrebačkom Črnomercu uveličali su brojni sportaši na svečanom otvaranju. Najviše je naravno pažnje plijenio Cro Cop koji je bio dobro raspoložen za izjave medijima i brojne zahtjeve za fotografiranje. Naravno mnogi klinci su se baš zbog Mirka i zapalili za borilačke sporotve.

'Nije mi se dalo toliko dugo čekat protivnika sa ove liste za revanš, figurativno rečeno pa sam pristao na Hamiltona, ali nakon njega vjerujem da ću imati nekog od svojih starih znanaca', osvrnuo se Mirko na idući meč kojeg ima 28. studenog u Seoulu protiv Anthonya Hamiltona.

Iako je u dvorani oko njega bilo puno klinaca koji su udarali po vrećama i valjali se po tatmiju. Mirko je još jednom ponovio svoj stav oko budućnosti svoje djece.

'Ne bi volio da se bave borilačkim sportovima. Težak je to kruh, ali ako će to željeti omogućit ću im najbolje trenere svijeta.'

Inače, unutar ''4allGyma'' treninge će održavati klub slobodne borbe 'Novi Zagreb', kickboks klub 'Vrapče', ali i škola hrvanja 'Braća Žugaj'. Svjetski medaljaši i olimpijci, braća Žugaj nisu bili na otvaranju jer su trenutačno na svjetskom prvenstvu u Las Vegasu.

Osim teretane novi kondicijsko pripremni centar nudi treninge za rekreativce i profesionalnce u judu, Jiu jitsi, pilatesu, power drilu, aerobiku, antistres boksu, plesu...

Na otvaranju su nazočili i boksač Hrvoje Sep, rukometni reprezentativci Filip Ivić i Stipe Mandalinić, vaterpolo reprezentativac Fran Paškvalin, brojne osobe iz javnog života ali i čovjek koji je nakon nogometne karijere postao veliki fan borilačkih sportova Tomo Šokota. Šokota nam je priznao kako prati sve UFC priredbe i rekreativno uz mali nogomet trenira i borilačke sportove.