posjet Hrvatskoj

Cro Cop objavio video s japanskim novinarom koji je zamolio da ga udari. Evo kako je prošao: Ovako želim da i naši danas igraju!

05.12.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Na dan utakmice između Hrvatske i Japana, koji se od 16 sati bore za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, oglasio se i legendarni borac Mirko Filipović Cro Cop

Od prvih borbi tijekom karijere Mirko Filipović Cro Cop postao je ljubimac mnogobrojnih Japanaca. Samim time je zanimljiv i japanskim medijima pa ga je tako u njegovu domu u Zagrebu posjetila ekipa Nippon TV-a. Kako je to izgledalo, objavio je Filipović na društvenim mrežama.

'Novinar me molio da udarim fokuser koji će on držati. To su me često molili za vrijeme raznih gostovanja u Japanu tokom moje karijere. Vjerojatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti', napisao je Filipović na Facebooku uz priloženi video.

'Došli su prijatelji iz Japana, iz TV kuće Nippon i zamolili su me za intervju. To smo obavili, a zamolio me novinar da ga udarim. To im je štos', kazao je u uvodu u videu Filipović.

No novinar, koji je u dvoranu ušao u tenisicama, želio je isprobati koliko snažno Cro Cop može udariti svojom jačom lijevom nogom. Naravno, u fokuser...

'Vjerujte, isti vrag kao da nema fokusera. Naravno, udario bih slabije, ali ako obratite pažnju, gospodin nosi tenisice. To je prvi put da je netko ušao u dvoranu u tenisicama. Imam ih i ja, ali ovo su tenisice za dvoranu. On je izvana došao prljav, blatnjav, pa ćemo malo 'prišarafit' udarac. Nisam baš siguran da će gledati utakmicu raspoložen. Neka se sjeća posjeta Hrvatskoj. Ovako želim da i naši danas igraju. Neka im se proslijedi ovo.'

Naravno, novinar iz Japana pao je na pod od jačine udarca Cro Copove lijeve noge, one koja mu je donijela brojne pobjede.

'Gospodin sa snimke će sigurno dugo pamtiti posjet Hrvatskoj, a nekako se bojim da će idućih dana na rukama hodati', dodao je Filipović na Facebooku.