stvarno ne zna gubiti

Cristiano Ronaldo svojim je potezom razočarao navijače; ovo mu nije trebalo

23.12.2019 u 15:15

Bionic
Reading

Nogometaši Lazija peti su put u klupskoj povijesti osvojili talijanski Superkup nakon što su u finalu koji je igran u Riyadhu pobijedili Juventus 3:1. 'Nebesko-plavi' su slavili potpuno zasluženo, a brojne je navijače oba kluba po svršetku utakmice razočaralo ponašanje uvrijeđenog Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo definitivno je jedan od najboljih svjetskih nogometaša ikad, no ponovno je pokazao kako jednostavno ne zna gubiti.

Juventus je uvjerljivo izgubio 3:1, Lazio je nadigrao 'staru damu' i zasluženo stigao do prvog trofeja u sezoni, ali Cristiano Ronaldo nikako se nije mogao pomiriti s porazom. Bio je Portugalac vidno razočaran, doslovno se durio na centru terena dok se čekala službena dodjela pehara i medalja za finaliste.

Koliko ga je pogodio poraz pokazao je i u trenutku kad je srebrnu medalju dobio oko vrata. Nije ju niti pogledao, već je odmah skinuo i lagano odšetao dalje prema svlačionici. Nije se ni udostojao pričekati da igrači Lazija dobiju svoje medalje i zasluženi pehar...

Da, definitivno je Ronaldo loš gubitnik, nema opravdanja za njegovo ponašanje, ali... Bilo je ovo prvi put nakon 2013. godine da je izgubio u finalu nekog kup natjecanja! Šest godina u nizu nije osjetio gorčinu poraza i ovo ga je sigurno jako pogodilo. Posljednji put poražen je otišao u dresu Reala kad je 17. svibnja 2013. godine u finalu Kupa kralja slavio Atletico nakon produžetka.

  • +5
Superkup, Juventus – Lazio Izvor: Profimedia / Autor: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Kako god bilo, vidjeli smo koliko u stvari Cristiano Ronaldo mrzi gubiti, no morao je pokazati više poštovanja prema natjecanju i protivniku koji je bio bolji. Ovaj mu potez definitivno ne ide na čast, razočarao je milijune navijača i svojim 'protivnicima' bespotrebno dao dodatnog materijala za nove kritike.