Portugalcu je sve dopušteno

Cristiano Ronaldo jednim potezom naživcirao legendu Manchester Uniteda: 'Da sam mu ja trener, ne bih mu to dopustio'

18.09.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Rio Ferdinand je kritizirao Cristiana Ronalda i Olea Gunnara Solskjaera zbog ponašanja na utakmici Manchester Uniteda i Young Boysa

Na utakmici Young Boysa i Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je odlučio u jednom trenutku pred sami kraj susreta iz igre izvaditi Cristiana Ronalda, a u igru je ubacio Lingarda. Kako je bilo napeto na terenu, Ronaldo se nekoliko puta ustao s klupe i s linije dovikivao suigračima što da rade.

United je na kraju izgubio s 2:1, a ova situacija s Ronaldom nije se nikako svidjela legendi Uniteda Riju Ferdinandu. On se priključio onima koji su ovakvo ponašanje portugalskog napadača osudili, ali je i dodao kako sve prolazi jer je riječ baš o Ronaldu.

'Da sam ja trener rekao bih mu da sjedne. Razumijem ja njega, on je Ronaldo i navijači ga vole i vole način na koji se ponaša. Strastven je i očajnički želi pobjeđivati pa se ne može suzdržati. Ako se zbog toga mora ustati s klupe, stati pokraj trenera i vikati upute, onda neka tako bude. Uostalom, teško mu se suprotstaviti zbog svega što predstavlja', rekao je Ferdinand.

U istoj emisiji s Ferdinandom je u studiju BT Sporta bio i Peter Crouch koji se složio s Unitedovom legendom.

'Da, to je ipak Cristiano. Njemu su neke stvari dopuštene', zaključio je Crouch.