ABA LIGA

Cedevita bolja od Krke, Aco: Trebali smo ih masakrirati

02.12.2012 u 20:36

Bionic
Reading

U 11. kolu ABA lige Cedevita je na svom parketu svladala Krku 97:78.

Košarkaši Cedevite vratili su se na pobjednički kolosjek nakon što su u 11. kolu regionalne košarkaške ABA lige pred svojim gledateljima pobijedili slovensku Krku 97:78. No, iako je pobjeda uvjerljiva, Aco Petrović nije bio zadovoljan nekim stvarima

Najveći je dio posla Cedevita obavila u drugoj četvrtini koju je dobila s 29:11. Gosti se od toga više nisu oporavili, a Zagrepčani su stigli do sedme pobjede u ovosezonskom natjecanju.

'Ekstremno bitna nam je bila ova utakmica, jednostavno nismo smjeli kiksati. Morao sam neke stvari mijenjati i zadovoljan sam. Nije mi se svidjelo što, kad smo namirisali krv, nismo izmasakrirali protivnika. Momčad je fizički spremna, ali ne za ovakav profil utakmice, ne mogu je do kraja izdržati. Zadovoljan sam pobjedom, razlikom, i određenim segmentima igre. Idemo dalje i idemo probat iznenadit Olympiacos', rekao je trener Cedevite Aco Petrović.

Najbolji u redovima Cedevite bilu su Wright (20 koševa), Andrić (16) i Babić (12).

Kod gostiju iz Novog Mesta najbolji je sa 17 poena i pet uhvaćenih lopti bio hrvatski košarkaš Jure Lalić, dok je Jakov Vladović ubilježio tri poena, dva skoka i četiri asistencije.

Crvena zvezda je u Beogradu nadigrala Široki sa 69-57, a Darko Planinić je za goste upisao 22 koša i devet skokova